• 0

    posted a message on Direwolf20 1.10 crashing when entering world

    I switched over to my desktop rather than my laptop, and it's now working fine, so I suspect it was just a RAM issue. My laptop had 8 gigs, but much of that was divided between different games and launchers, which may have meant not enough was free.

    Posted in: Modpack Discussion
  • 0

    posted a message on Direwolf20 1.10 crashing when entering world

    Essentially, a few seconds after I enter any world, single or multi-player, the game freezes and become unresponsive, and eventually crashes back to the Minecraft launcher, giving an incredibly long game output (too long for it to let me post it here) I;ve included some exerpts which look suspect. If you need me to upload the full one, I'm open to suggestions as to how:

     

    [15:15:52] [Client thread/INFO] [OpenComputers]: Blacklisting component 'craftingUpgrade' for host 'li.cil.oc.api.internal.Tablet' as requested by mod OpenComputers.

     

    [15:16:02] [Client thread/ERROR] [journeymap]: Couldn't locate icons for Default: C:\Users\Kieran\Documents\Curse\Minecraft\Instances\FTB%20Presents%20Direwolf20%201.10\mods\journeymap-1.10.2-5.4.4.jar\assets\journeymap\icon\entity
    [15:16:02] [Client thread/INFO] [journeymap]: Added entity icons from journeymap:icon/entity. Success: false
    [15:16:02] [Client thread/ERROR] [journeymap]: Couldn't locate icons for Victorian: C:\Users\Kieran\Documents\Curse\Minecraft\Instances\FTB%20Presents%20Direwolf20%201.10\mods\journeymap-1.10.2-5.4.4.jar\assets\journeymap\theme\Victorian
    [15:16:02] [Client thread/INFO] [journeymap]: Preloaded theme textures: 0

     

    [15:16:02] [Client thread/WARN] [FML]: ****************************************
    [15:16:02] [Client thread/WARN] [FML]: * Unknown recipe class! com.amadornes.rscircuits.init.SCMRecipes$RecipeRedprintCircuit Modders need to register their recipe types with net.minecraftforge.oredict.RecipeSorter

     

    [15:18:43] [Server thread/WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 12619ms behind, skipping 252 tick(s)
    [15:18:43] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 363 ms
    [15:18:44] [Client thread/INFO]: Warning: Clientside chunk ticking took 176 ms

     

     My modpack version is 1.5.1, and I'm running the pack through the curse launcher. Any ideas what's going wrong?

    Posted in: Modpack Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.