• 0

    posted a message on Hello! modpack too big?

    Ok, If, you would like to send me the exported profile i'll take a look and see what could be the problem. My system can handle up-to 110mods (Its a Laptop with 8Gb Ram). I'll be more then happy to help look into it. I've fix several problems with my own mod pack with help from a tester.

     

    So, i am volunteering myself to help test you pack out.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Modpack Keeps Crashing
    Quote from larypage58 >>

    The mod pack is crashing is really a bad thing to see. I want to say nowadays many people are using the Epson printer for there personal use and they frequently face epson error code 0xf1 problem. So for the solution you just need to update the driver of that printer.

     @larypage58, What does the epson printer problem have to due with a Mod-Pack Crashing? Really! lmfao!

    Not relevant to this problem let alone this topic.

    Posted in: General Discussion
  • 0

    posted a message on SevTech Ages is, by far, the worst modpack so far created and should be removed.
    Quote from peteralberto94 >>

    The explanation you are providing is really good to see. I want to say if anyone needs any kind of solution related to Canon printer then they can go through Support for Canon Printer

     

    Quote from xorbah >>

     What the fuck lmao

     @xorbah, i agree with your answer to @peteralberto94's bit with the Canon printer. lmfao

    Posted in: General Discussion
  • 0

    posted a message on Hello! modpack too big?
    Quote from toto068 >>

    I am having an issue where I am trying to upload a modpack nut the file size is too big? I compressed it multiple times and exported it using the twitch launcher. Im kinda stuck

    1. Are you Exporting the Profile with the Twitch-App?

    2. How many mods are there for your Mod-Pack?

    3. What is the File Size of the Exported Profile for your Mod-Pack?

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on mod will not load
    Quote from greendragonboy11 >>

    when I load up a mod to play on twitch it will stay loading for ever plz help

     Please provide more information on your problem so, we can try and help.

     

    1. What Version of MineCraft are you using?

    2. What Mod-Pack is it?

    3. Provide Screenshot of error and log file.

     

    Cover those 3 Questions and the community can help you out better. The More information about the problem the easier it is to help.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Mod not showing in search?

    Your Welcome

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Images won't upload on my description!.
    Quote from jtrent238 >>

    In reply to Gryffen1971:

     That is if you are uploading it as a profile picture or a project image. You can embed an image of any size here.

     That is correct. I would have to upload an image on one of my description pages so, i can figure out the correct steps before i give an answer. I don't want to state something and it be the wrong steps.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Mod not showing in search?
    Quote from Castiel_22 >>

    I'm having the same problem. Changing to bèta isn't working either. How did you fix it exactly?

     

    Quote from XSpeedRate >>

    You would need to update your and upload it, there should be 3 options Alpha, Bata, and release, place a check  on Bata. The reason why you need to update your mod is because they will reject it if you re upload the same file.

    @Castiel_22,  Follow those steps that i described and what XSpeedRate is showing in the Image. Once you that it will show.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on The single modpack I published keep crashing for no reason.

    OK, once i removed the updated version of "CraftStudioAPI-universal-1.0.1.95-mc1.12-alpha" from the Mods folder and left "CraftStudio-1.0.0.93-mc1.12-alpha" where it was.

     

    I tried several times to run the pack without the other file downloading but to no avail.

     

    So, as i stated i removed the file i listed above and brought several mods up-to-date i was able to get the pack to load up and run.

     

    I have not done a play through yet but, i wanted to let you know that i was able to get it to load up.

     

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Mod not showing in search?

    When you upload a file there is a section called "Release Type" with 3 choices "Alpha, Beta and Release".

     

    The difference between the 3 are:

     

    1. Alpha Release- Files marked this are not synced across the network and are only available to the Creator of the Project.

      a.Files mark with this type generally fall into several categories, "Bugged Version, Early Stages of Dev and/or a combo of the 2"

     

    2. Beta Release- Files marked this are synced across the network and are visible to everyone.

      a. Files marked with this type can fall into the some of the same categories listed in 1a but, are further along in there Development.

     

    3. Release- Files marked this are synced across the network and are visible to everyone.

      a. Files marked with this type are generally at the end of Development and have very few if, any bugs and work 99.9% of the time with no problem.

     

    I hope this helps explain what i said about "Release" Version.

     

    Also, i did search for the Mod and it does not show. So, only thing i can think of is that it was either 1 of 2 things,

    1.  Rejected by Staff for some reason or another

    2. Files was Mark "Alpha Version" and is only visible to the Creator of the the File while looking at there Project List.

     

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Cant Make A Approved Modpack Public
    Quote from darkslayer33 >>

    Hey, im having issues with making one of my modpacks public. Ive looked through all the settings and cant find a button or something similar.

     Making a Mod-Pack Public generally means that your Mod-Pack has a "Beta" or "Release" version for it when you upload it for approval.

    When Mod-Packs are marked "Alpha" version then they will not be visible to others except yourself.

     

    Go to your file and edit it's version if, it is marked "Alpha" to either "Beta" or "Release" under the Versions section.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Change required on my modpack?
    Quote from matthewtgmreal >>

    on my modpack I added a just  desc for the pack, showing the mods, best ram allocation and links to my other projects, but it still says change required

     

    Quote from KaizenNeko >>

    A 1-line description doesn't really say much of anything.  That's seems to be their issue.

     I agree with KaizenNeko that a 1-line description is not enough to explain what your Mod-Pack is about. Please try at least 1/2 paragraph and that should be enough for the moment.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Images won't upload on my description!.
    Quote from joway >>

    So i was wondering how do you upload images on your description, It's probably really simple but i don't see any "upload an image" button near my description for the mod i'm trying to make, If you know how to please let me know so i can finish the description of my mod.

     

    Quote from jtrent238 >>

    In reply to joway:

     If you are trying to "embed" the image you need a direct link to the image.

     Also make sure the image is 400px x 400px (1:1 ratio) or it will not be accepted.

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on Mod not showing in search?
    Quote from XSpeedRate >>

    I just created a mod and then uploaded to the site recently, but my mod does not show up when I searched for it. How can people download my mod if they don't even know it exist?

     What mod did you create?

    Did you publish the mod as a "Release" Version?

    Posted in: Support
  • 0

    posted a message on The single modpack I published keep crashing for no reason.
    Quote from maple_nomy >>

    I published a modpack called Born Medievally in a Farm. One day ago, I can play across all of my OS, for example Mac and Window. Today I have encountered an issue where people who wishes to play the modpack downloaded it and keep crashing with an error. After I reinstalled my modpack on my Mac, it happens to be the same. I reinstalled the modpack on my Window, it crashed as well. I have 100% sure on my systems, the Java is the latest recommended version. I need a fix. Other modpacks works fine. Need a solution on this. 

     I have figured out what is causing the Mod-Pack to not load correctly.

     

    Minecraft is downloading and placing "CraftStudio-1.0.0.93-mc1.12-alpha" in the /minecraft/mods/1.12.2 directory when i have updated the mod with its latest version "CraftStudioAPI-universal-1.0.1.95-mc1.12-alpha" located in the /minecraft/mods directory.

     

    Every-time i remove "CraftStudio-1.0.0.93-mc1.12-alpha" from its' location and restart Minecraft it redownload's this file and causing a "duplicate"  mod conflict. So, i am working on a way around this. i will update you as soon as i have a workaround for this.

    Posted in: Support
  • To post a comment, please or register a new account.