• 0

    posted a message on Optifine HD issues

    Can you get a video or at least pictures of the buggy behavior your game is showing? Any other mods besides forge, optifine and that dev kit thingy?

    *is totally not a clueless redneck who gets lucky with his suggestions*

    have you tried turning it off and on again?? have you threatened it with an automatic weapon??

    Posted in: Java Mods
  • 0

    posted a message on Optifine HD issues

    It's all good! The modding community may be a lot smaller than it used to be, but there's always help out there! I remember the first time that happened, and I'm pretty sure I reinstalled minecraft, forge, and optifine before I figured it out days later lol

    Posted in: Java Mods
  • 0

    posted a message on Optifine HD issues

    I know this is going to sound like a really REALLY dumb question here, man, but did your launcher set the game profile to the Optifine one after installing the optifine .jar? If that's the case, it's extremely easy to overlook because it happens automatically for me, every time I install optifine. I learned that last year, when I struggled to get the blasted thing to work bEcAUse APpaREntlY installing optifine to forge changed since I last played in 2016... anywho, if the profile in your launcher is set to the forge one(of the right build), and all your mods are in the folder where they should be.. then, well - I'm not sure what the issue would be, beyond that. I'm starting to figure out that in between windows, java, and microsoft's patch job on Mojang's coding, it is really pesky to even install just a few mods without breaking everything. I'm sorry that it sort of hit the fan, do you at least have backups of your world?

    sorry if I don't sound cordial, it's like 4 AM here and I can barely form a sentence o:

    Posted in: Java Mods
  • 0

    posted a message on Riding flying mobs in 1.12.2 is making my game lag severely

    I can't seem to find any results on google or duckduckgo (as per usual) and I have no idea what could be causing this lag. It seems to occur on any mob that is ridden and SOMETIMES on foot in survival. If I'm flying into ungenerated terrain, it is pretty much like a rubber band at that point in time. I went through this with Animal Bikes, I think a warships mod did the same thing, and I'm positive that the issue is continuing in Pixelmon.

    Before I get asked: Forge is the most recent recommended version. Java is up to date, and yes I use revo to make sure there are no files left behind from old version. When this first occurred with animal bikes, I even reinstalled minecraft over it. I just want to figure it out so I don't have to type in console commands to fly without lag, as the most important part is coming

    It never happens in creative! If I'm flying in creative, it doesn't do anything that this game does to me when I'm riding on a mob.

    Any ideas besides literally burning the SSD that has all my data? I just want to play modded minecraft without it being broken :( I want to do an LP of pixelmon, but I can't fly over any new terrain without switching to creative and that's not exactly an immersive thing to do in a SURVIVAL let's play hahaha.

    Poll unrelated

    Posted in: Java Mods
  • To post a comment, please or register a new account.