• 0

    posted a message on ahhh help..stalling/freezes on loading world [1.11.2]

    hi so im kinda okay at reading logs/reports and fixing conflicts myself but I can't really figure this one out lol, i've already tried removing mods i thought were the problem but aren't. when creating a new world, it stays on loading world forever until I force it closed.. cpu idles on mc. 

     

    Le info:

     

    Forge:  [ 1.11.2 - 13.20.1.2588 ]  (latest) 

     

    latest.log ( 8pm est):

     

    latest.log

     

    It was fine until I added another 40 mods or so yesterday and the day before. I know there's a texture problem somewhere/ mod conflict but I don't know which one it is. 

     

    help is appreciated xo

     

    - m a r i a

     

     

     

     

     

    Posted in: General Discussion
  • 0

    posted a message on Mod search has problems

    glad to know i'm not the only one having this issue lmao.. wonder what's happening.

    Posted in: General Discussion
  • 0

    posted a message on Is anyone else having this issue...?

    Not really sure if this is the right place to post this..but..

     

    Is anyone else having an issue in forge 13.20.0.2227 (1.11.2) where Enchanted items, potions, & modded enchanted items suddenly don't glow/ illuminate in your inventory/ when you hold them?? I literally just started using 1.11.2 yesterday & noticed this issue after I added JEI. I took it out, but I still have the issue. I can't figure out which mod may be causing it (tested them all..) & I'm not sure if it's even a mod issue or a forge glitch (bc beta) 

     

    MORAL OF THE STORY SORRY

    am I alone or

     

    (pls sEnd help)

    thank xo

    Posted in: General Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.