• 0

    posted a message on Textures are not loading properly and I am a complete noob!
    Quote from 99BlocksYT >>

    Hi all,

     

    I'm fairly new to the whole modded scene and I hate that my first post here is to ask a question about a potential issue, but here goes!

     

    I have put together a pack called "The Simple Life" and for some reason the textures for the MCA villagers are not rendering properly, however this is also happening with the Better Agriculture mobs as well.

     

    They appear blurry and sometimes just as solid white entities.

     

    This isn't too much of an issue for me personally but with the modpack being a public release I would like to try and fix it.

     

    As an addendum there is a new, far more pressing concern with the pack, on occasion it will start loading MCA villager skins as the backgrounds for crafting GUIs. For example, using the furnace it won't show the standard texture but rather it will load up the flattened blurry version of a villager skin. The GUI still works as intended but it's almost like it's reading the wrong texture for the background.

     

    Is this something that people have encountered before? Because it's really confusing me, it seems like it's not an issue with a mod but rather with the model-loader itself but I do have Resource Loader and a few other mods installed that can adjust the default textures but I honestly don't even know where to start looking.

     

    If anyone could provide some assistance that would be amazingly helpful. I am happy to provide screenshots and a mod list as well as the config files if need be but there are no error logs as such because it is not registering it as an error in-game.

    Could you post a picture of what you are talking about?

    Posted in: Modpack Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.